22.2.2011

It feels so good to fall asleep knowing that you are there

Uffie-First Love


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Eli siis eka vähän viikonlopusta.
Perjantaina oltii tosiaan Tykissä kattomassa vanhojentansseja kun siä oli kavereita tanssimassa ja ne lähti sit vanhojen jatkoille ja me lähettiin maken ja saran kaaa vuokraa leffaa ja sitten makelle yöksii:) Katottiin Ystävänpäivä leffa ja tykkäsin siitä vieläkin vaikka olin nähny jo pari kertaa. Se on semmonen hyvänmielen leffa. Sit atro tuli kanssa sinne ja mentii nukkumaan sit kans joskus ja aamulla ryntäsin sieltä reeneihin lyhyiden unien jälkeen taas. Mulle ei oikeen sovi nää lauantain aamureenit..

Lauantaina pidettii sit saunailta hilman ja vilman kanssa. Saunottii ja tehtii kasvonaamiot ja jalkahoidot ja sellasii. Saunan jälkeen tehtii ruokaa (noi kuvat on kaikki siitä) alkupaloiks jotain avocado juttuu, josta en kauheesti tykänny ku en oo mikään katkaravun ja avocadon ystävä ,mut pääruuaks oli ihanaa kermasta kanaherkkusieni pastaaa ja jälkiruuaks paistettuu kotijuustoo ja hilloo:) nammmm ja pidettiin vilman kaa kans suklaanmaistajaiset.. Ostettiin 17 eurolla kaikkia erikoisempia suklaita ja niitä sitten arvosteltii. Hyviä oli melki kaikki:D Katottiin Amélie leffaa, mut mä nukahdin heti alkuteksteissä ja heräsin lopputeksteissä nii empä siitä kauheesti nähny, mut onneks oon nähny sen ennenki ja ihana leffa kyl on.

Image and video hosting by TinyPic
kuva: weheartit.com

Sunnuntaina kävin tanssahtelemassa anabelin kaa, kun eeva tarvii valokuvia sen kuviksen lopputyöhön. Sit hengailin kavereidin kaa Waynesissä ja American Dinerissä.

Tää viikko alko taas koululla.. Tänään oli piristyksenä eevan synttärit. Reivailtiin vähän vessassa ja saatiin kakkua ja semmosta:D

Nyt pitäis kuitenki mennä nukkuu et jaksaa taas huomenna raahautuu kouluu.. Onneks enää kolme päivää siellä ja sitte loma! Ja ihania suunnitelmia;) mut niistä sitten myöhemmin..

nyt hyväää yötä pupsit

5 kommenttia:

Sara kirjoitti...

hehee noi avokadojutut näyttää sika hyviltä:P tosin en tiiä tykäisinkö avokadosta ja katkaravusta yhdessä, mut erikseen ainaki:P

OKSENNUSSUKLAATA=))

ja btw mäki meinaan vielä kuvaa sua ja lebanaa ku saan vaa hankittuu mun valokuvakansion ni sinne kuvailen si!

.vilma. kirjoitti...

JOO! ku meette seuraavan kerra nii mäki tuun !!! :D

ruut kirjoitti...

heheee jooo :D oltii kyl tosi hyvii mää varsinki:DD

vilmamliv kirjoitti...

mmm ruokaaaaaaa

vilmamliv kirjoitti...

niiiiiiiiiiiiin hyvää suklaaatia