7.3.2012

INVISIBLE CHILDREN.



Aloin kattoo tätä sillai no jee puolen tunnin video en varmaa jaksa kattoo kokonaa, mut katellaa nyt vähän alkuu.. Puolen tunnin päästä löysin itteni itkemästä ja miettimästä millä vitulla pääsisin afrikkaan auttaa noita lapsia ja kui ton äijän pystyis laittaa maksaa takas kaiken mitä se on tehny. Tajusin kans, kui yksittäiset ihmiset voi oikeesti vaikuttaa nykyää ja joo tää riipas jostai syvältä ei muuta. Ite alotan vaikuttamisen jakamalla tän eteenpäin..

4 kommenttia:

.vilma. kirjoitti...

Mäki katoin ton heti ekana aamulla, kun avasin tumblrin. Ei ehkä ihan paras alotus päivälle.

Tuntuu, että kaikkee pahaa tapahtuu kokoaja vaan enemmän. Ku ajattelee, ettei siitä Norjan massamurhastakaan oo vielä edes vuotta! Ja se on vaan yks esimerkki.

Kamalaa myös, kuinka nää tyypit perustelee tekojaan jonkun suuremman voiman avulla. Että ne olis tyyliin jotain jumalan lähettiläitä maan päällä.

Ja kaikkee pahaa tapahtuu jatkuvasti lähempänäkin. Ties kuinka moni murhaaja, pedofiili ja raiskaaja on tuolla tälläkin hetkellä vapaana. Se on kyllä niin totta, että ihmiset on tän maapallon syöpä!

Anteeks tästä sekavasta kommentista, mutta tollasia asioita on niin vaikee pistää sanoiks.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=uct3dyDVgts&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

kantsii joo ottaa selvää vähän syvemmin kans ton tempauksen takaa, riipaisevaa kusetusta ainakin osin, uhriksi joutuneiden ihmisten kustannuksella :)

ruut kirjoitti...

Anonyymi(t): jep itekki tuntu vähä kyl huijatulta, ku on kuullu tollasta tarinaa kaikkee myöhemmin.. mut en tiiä mikä nyt on totta joten oon vaa onnelline etten mitään lahottanu, jos toi onki joku huijaus.. Ihme pelleilyy taas tälläne